Spædbarn stikker pind op i næsen - og syv centimeter ind i hjernen

Faren til den to-årige kinesiske dreng Huang Zicheng, har ingen anelse om, hvordan det gik til.

Men forleden, da han kiggede væk et øjeblik, lykkedes det hans lille søn at stikke en spisepind så grundigt op i sin næse, at den jagede hele syv centimeter op i hans hjerne.

det skriver Metro.

Huang Zichang blev hasteindlagt på hospitalet med spisepinden, som sad uhjælpeligt fast langt inde i hovedet på ham.

Det tog kirurgerne fire timer at fjerne pinden. Og på mirakuløs vis tror lægerne på, at han vil komme sig helt over den bizarre ulykke.

Tidligere tilfælde af spisepinde-ulykker i kinesiske børns hjerner - for ja, det er ikke første gang, det er sket - har involveret småbørn, som har løbet rundt og leget med det asiatiske bestik.

Men i Huang Zichengs tilfælde ville det ikke engang have hjulpet med en kinesisk omskrivning af den ældgamle opdragelsesfrase “du må ikke løbe med sakse”, for den to-årige dreng løb ikke rundt. Faren havde bare kigget væk i et øjeblik, da han pludselig hørte sin søn skrige højt af smerte.

- Jeg vendte mig om og fik et chok, da jeg så, at den lange pind var røget ind i hovedet på ham via næsen, siger faren ifølge Metro.

Heldigvis havde spisepinden ikke ramt nogle vigtige nerver eller blodårer i sin vandring gennem den lille drengs hjerne.

 

Dagens Gossip