Spændende svenske julemarkeder

Årets mørke tid nærmer sig, men når sneen lægger sig som et smukt tæppe og julelysene lyser gaderne op, opdager man det næsten ikke. I Sverige betyder det, at det er tid til de årlige julemarkeder, som allerede fra midten af november byder på mange forskellige oplevelser og juleaktiviteter.

Uanset, om du er en børnefamilie eller et par, som skal på en smuttur til Skåne eller Småland eller nyde weekenden i eksempelvis Stockholm, er der rig mulighed for at finde dejlige oplevelser på de mange forskellige julemarkeder.

Læs også: Flere og flere danskere besøger Oslo

Hvert år tager rigtig mange danskere turen over sundet for at opleve den helt særlige stemning på de svenske julemarkeder.

- Og uanset, om man er på jagt efter delikatesser og gammeldags julestemning som på Övedkloster i Skåne, helt unikke julegaver, lavet af unge designstuderende i Stockholm, eller om man vil vække julestemningen ved at opleve de to millioner julelys i Glasriket i Småland, så er der et væld af forskellige oplevelser for hele familien,” siger Anna Kron Boysen, PR Manager hos VisitSweden.

De svenske julemarkeder byder på masser af børneaktiviteter samt alt fra lokale svenske delikatesser og økologiske og fairtrade varer til utraditionelt håndværk. VisitSweden guider herunder til de bedste svenske julemarkeder.

 

Dagens Gossip