Spansk avis: Laudrup køber ind i sin tidligere klub

25/03/2013 09:51

BNB

Nyheder

Mest læste i dag

Den spanske avis Marca skriver mandag, at Michael Laudrups forkærlighed til og for spansk fodbold meget vel kan resultere i flere indkøb i sommerens transfervindue.

I Laudrups tidligere klub Getafe render to spillere rundt, som er attraktive for en klub som Swansea, der allerede har vist sig som et sted, hvor spillere med en forbindelse til spansk fodbold kan blomstre. Michu gør det for eksempel i stor stil.

De to midtbanespillere Michel og Mehdi Lacen spiller til daglig i Getafe, og mens sidstnævnte allerede blev rygtet til Wales for en uge siden, så er interessen i Michel ganske ny. Hverken Michel eller Lacen har været faste startere for Getafe i denne sæson, så de skulle kunne erhverves til en fornuftigt pris.

Michel har tidligere spillet en sæson i Birmingham, og algerien Lacen er selv godt i gang med at tale sig dertil.

- Jeg kender Michael Laudrup. Han var en fremragende spiller, en stjerne-midtbanespiller ved VM og en klassisk 10'er. Og han er også en fantastisk træner. Jeg kender ikke til Swanseas interesse, men jeg vil kigge seriøste på det, hvis der skulle kunne et tilbud fra England, sagde Lacen i sidste uge.

- Jeg elsker den engelske liga og ville elske at spille der en dag.

Ifølge Marca har begge spillere har kontrakt til 2015.