Spar kassen som elitebilist

Drømmer du om at blive elitebilist og spare kassen på din bilforsikring?

Sammenligningssitet Samlino.dk kaster lys over din vej til elitebiliststatus her:

Sådan bliver du elitebilist:
De danske forsikringsselskaber opstiller forskellige kriterier til, hvornår du kan klassificeres som elitebilist. Man kan derfor ikke stille nogle generelle kriterier op, som du som bilist skal opfylde. Det er således heller ikke alle forsikringsselskaber, der overhovedet opererer med det begreb. For de der gør, vil der dog typisk være to faktorer, som indgår i betingelserne:

• Kravet om skadesfri kørsel i et bestemt antal år – typisk mellem 3 og 9 år
• Alderskrav – man skal typisk være mindst 25, 28 og 30 år afhængigt af selskab

I øvrigt er det værd at nævne, at du ofte ikke behøver at være kunde hos det samme forsikringsselskab alle årene med skadesfri kørsel – det er derimod den samlede periode, du har kørt uden skader, som tæller.

Økonomiske fordele
De forsikringsselskaber, som bruger begrebet elitebilist, tilbyder nogle forskellige økonomiske fordele. Generelt gælder det, at man som elitebilist betaler en lavere forsikringspræmie end andre forsikringstagere. Der er dog også nogle forsikringsselskaber, som tilbyder andre økonomiske fordele i form af:

• Lavere selvrisiko
• Yderligere dækninger på bilforsikringen
• Selvrisiko og præmie der ikke stiger ved eventuelle skader

Sammenlign forsikringer
Uanset om du er elitebilist eller ej, er der ofte gode besparelser at hente ved at sammenligne forsikringer mindst én gang om året. Nye undersøgelser viser nemlig, at der kan være helt op til 10.000 kr. at spare på den årlige forsikringspræmie ved at vælge den billigste bilforsikring frem for den dyreste.

 

Dagens Gossip