Spellerberg så rødt i semifinale-drama

To fysisk stærke mandskaber bød hinanden op til en sand herrefight i Kolding-hallen, da KIF Kolding København (KIF) tog imod Skjern i den første af to DM-semifinaler.

Det var også to amputerede mandskaber, der duellerede. For mens hjemmeholdet måtte se bort fra Lasse Boesen, Simon Jensen og Joachim Boldsen, var Claus Møller Jakobsen og Lasse Mikkelsen ukampdygtige hos Skjern. Sidstnævnte er ukampdygtig i resten af sæsonen med et brud på den ene fod.

Den manglende bredde hos begge hold satte sit præg på holdenes offensive præstation, især fordi KIFs Kim Andersson slet ikke er klar som skytte efter sin skulderskade og derfor holdt meget igen med skuddene, mens Skjerns Henrik Møllgaard havde en ualmindelig ringe dag som afslutter.

Derfor var det spillere som Lukas Karlsson og især Kasper Irming hos KIF samt veteranen Jesper Jensen og Kasper Søndergaard hos Skjern, der måtte trække læsset som afsluttere fra distancen.

Det begrænsede målscoringen i en kamp, hvor begge forsvar i forvejen stod solidt, og hvor KIF i første halvleg brændte utroligt mange chancer.

Efter 10-10 ved pausen havde KIF flere perioder i anden halvleg, hvor de bragte sig foran med tre-fire mål, men midtvejs i anden halvleg fik hjemmeholdet et gevaldigt skud for boven, da holdets spilfordeler Bo Spellerberg fik direkte rødt kort, da han i et returløb stoppede Skjerns René Rasmussen i en kontra med armen i halshøjde på Skjern-spilleren.

Det kan i værste fald koste Bo Spellerberg karantæne i returkampen i Skjern på søndag, og hans blik for spillet kan blive et stort tab for KIF - måske for stort - i den tætte duel om en plads i DM-finalen.

Det blev også tæt i Kolding-hallen, men på en dag, hvor Skjerns Henrik Møllgaard brændte et straffekast og 10 skud fra distancen, kunne KIF trække sig ud af kampen med en 25-22 sejr efter et vildt og intenst drama, hvor kampen om en plads i DM-finalen stadig er helt åben.

 

 

 

 

Dagens Gossip