Spellerberg udelukket fra DM-semifinale

KIF Kolding København er hårdt ramt op til den 2. DM-semifinale mod Skjern på søndag i Skjern. Et rødt kort til playmakeren i første duel mellem de to hold Kr. Himmelfartsdag for en tackling i halsregionen på Skjerns René Rasmussen udløser nemlig én spilledags karantæne, har Dansk Håndbold forbund (DHF) fredag besluttet.

Det betyder, at Bo Spellerberg ikke kan deltage på søndag i returkampen i Skjern.

- Det er selvfølgelig et hårdt slag, når vi i forvejen er lidt ramt på vores bagspillere, men ud fra situationen er det jo ikke overraskende i dag, siger KIF-træner Peter Bredsdorff-Larsen.

Han måtte i forvejen i torsdagens kamp se bort fra Lasse Boesen og Simon Jensen, mens Joachim Boldsen blev skadet tidligt i kampen, ligesom den svenske bagspiller, Kim Andersson, ganske vist spillede, men ikke kunne skyde for fuld kraft som følge af en skulderskade, der har plaget ham i et stykke tid.- Lige nu ved vi så, at Bo er ude, men Lasse er stadig meget tvivlsom. Han får noget behandling, og vi håber, at han kan lave et lille mirakel, så han søndag kan melde sig klar til kamp. Heldigvis holdt Kim, og han har nu et par dage til at blive yderligere klar, så ham forventer vi os selvfølgelig endnu mere af på søndag, siger cheftræneren.

KIF Kolding København vandt torsdagens kamp 25-22 over Skjern. DM-semifinalen afgøres efter Europa Cup-princippet over to kampe.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip