Spies fordobler antal hoteller forbudt for børn

De nye Spies-hoteller etableres på Cypern, Kreta og tre steder i det populære Tyrkiet.

- Vores voksenhoteller, der har en aldersgrænse på 16 år, placeres i Alanya, Side og Bodrum, mens det nye på Cypern ligger i Ayia Napa og på Kreta i Chania. Dermed kan vi tilbyde hele 10 egne voksenhoteller på de fleste af vores mest populære rejsemål omkring Middelhavet, på De Kanariske Øer og i Thailand. Og flere Sunprime Resorts vil komme til, siger direktør i Spies, Jan Vendelbo.

For stadig flere bliver hotellet i øvrigt et rejsemål i sig selv. Der bruges megen energi på at finde lige netop det hotel, som passer den enkelte rejsende.

- Vores voksenhoteller tilbyder bl.a. spa-behandlinger, fitnesscenter, SATS-hold, god mad og fine vine. Sunprimes egne skandinaviske arkitekter indretter værelserne til både inspiration og afslapning med senge af høj kvalitet. På hotellerne tilbydes også Easy Travel, som er Spies’ eget koncept, som blandt andet indeholder 10 kilo ekstra bagage, direkte transfer uden stop på andre hoteller, og i de fleste lande indtjekning allerede på hotellet, siger Jan Vendelbo fra Spies.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip