Spiller i karantæne efter journalist-vold

Det kommer til at koste dyrt for den franske fodboldspiller Cyril Jeunechamp, at han i november slog en journalist avisen fra L'Equipe i ansigtet.

Jeunechamp, der optræder for de franske fodboldmestre fra Montpellier, har fået et års karantæne. Det har den franske fodboldliga besluttet torsdag aften.

Efter 1-1-kampen ude mod Valenciennes den 17. november kom flere af Montpelliers spillere op at skændes med journalisten fra L'Equipe, angiveligt på grund af en artikel i avisen.

Det var i forbindelse med skænderiet, at 37-årige Cyril Jeunechamp slog journalisten. Jeunechamp har været suspenderet siden den 23. november, hvor karantænen officielt er trådt i kraft.

Montpelliers målmand Geoffrey Jourdren var også involveret i episoden efter kampen, og Jourdren har modtaget en karantæne på to kampe.

Montpellier har ikke haft den bedste sæson efter mesterskabet i sommer. Holdet indtager aktuelt en niendeplads i den bedste franske fodboldrække med en afstand på ni point til topholdet fra Paris Saint-Germain.

/ritzau/

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip