Spillerforeningen er forundret over DBU-udmelding

Spillerforeningen og Dansk Boldspil-Union (DBU) er ikke enige i den udmelding, DBU kom med onsdag formiddag i forhold til en ny landsholdsaftale for spillerne.

Det skriver Spillerforeningen i en kortfattet pressemeddelelse.

- Spillerforeningen er overraskede over den udmelding, som DBU her til morgen er kommet med om landsholdsforhandlingerne. Udmeldingen er ikke koordineret med Spillerforeningen, og vi er ikke enige i det, DBU fremfører, skriver Spillerforeningen i pressemeddelelsen.

- Spillerforeningen har ikke yderligere kommentarer, før vi har haft møder i de respektive landsholds spillerråd, lyder det videre.

DBU har tilbudt spillerne en økonomisk aftale, som er 17 procent lavere end den hidtidige aftale, og så ønsker man, at spillerne skal acceptere aftalen individuelt i stedet for kollektivt, som man tidligere har gjort.

Spillerne modtager et brev, hvor de hver især skal tage stilling til, om de vil stå til rådighed for landsholdet i første halvdel af 2015.

Spillerne på U21-landsholdet og kvindernes landshold vil også modtage et brev fra DBU, hvor de skal bekræfte, at de står til rådighed.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip