Spillerforeningen er forundret over DBU-udmelding

Skrevet af admin

18/02/2015

Dagens topnyheder

Spillerforeningen og Dansk Boldspil-Union (DBU) er ikke enige i den udmelding, DBU kom med onsdag formiddag i forhold til en ny landsholdsaftale for spillerne.

Det skriver Spillerforeningen i en kortfattet pressemeddelelse.

- Spillerforeningen er overraskede over den udmelding, som DBU her til morgen er kommet med om landsholdsforhandlingerne. Udmeldingen er ikke koordineret med Spillerforeningen, og vi er ikke enige i det, DBU fremfører, skriver Spillerforeningen i pressemeddelelsen.

- Spillerforeningen har ikke yderligere kommentarer, før vi har haft møder i de respektive landsholds spillerråd, lyder det videre.

DBU har tilbudt spillerne en økonomisk aftale, som er 17 procent lavere end den hidtidige aftale, og så ønsker man, at spillerne skal acceptere aftalen individuelt i stedet for kollektivt, som man tidligere har gjort.

Spillerne modtager et brev, hvor de hver især skal tage stilling til, om de vil stå til rådighed for landsholdet i første halvdel af 2015.

Spillerne på U21-landsholdet og kvindernes landshold vil også modtage et brev fra DBU, hvor de skal bekræfte, at de står til rådighed.

/ritzau/