Spillerforeningen roser Brøndby-formand i feriepengesag

08/10/2013 16:07

BNB

Nyheder
For et år siden faldt der dom i Fodboldens Voldgiftsret i en prøvesag med de tre spillere, Martin Ericsson, Peter Madsen og Thomas Rasmussen, som fik medhold i deres erstatningskrav. Brøndby betalte 4,2 mio. kr. til de tre spillere i foråret, men afviste i første omgang, at sagerne skulle danne præcedens.Efter endnu en omgang i Fodboldens Voldgiftsret anerkender Brøndby nu, at kendelsen danner præcedens for de øvrige klagesager. Direktør Mads Øland udtaler sig anderledes positivt om Brøndbys og Aldo Petersens medvirken til at få afsluttet sagen.- Vi er selvfølgelig tilfredse med, at vi i dag kan lukke denne sag i enighed med Brøndby IF, så medlemmerne nu kan modtage efterbetaling. Dialogen med klubbens formand, Aldo Petersen, har været god og professionel, og klubben har været meget samarbejdsvillig i de fælles bestræbelser på at beregne det samlede krav.- Vi ser frem til samarbejdet med Brøndby IF på en lang række områder de kommende år. En kæmpe sten i skoen er nu væk, siger Spillerforeningens direktør i en pressemeddelelse.Siden Aldo Petersen overtog magten i Brøndby, har man været indstillet på at få lukket sagen og betale de spillere, der havde penge til gode. Brøndby-bossen roser nu også Øland for en positiv attitude gennem forhandlingsforløbet.- Det har været et slidsomt forløb for begge parter, siden sagen kom frem. Brøndby IF og Spillerforeningen har undervejs udfordret hinanden på argumenter, og retorikken har også været kontant. Sådan er det nogle gange, når man er uenig. Den nye bestyrelse i Brøndby IF har fra dag ét haft et stærkt ønske om at få afsluttet denne sag.- Som klub og virksomhed har vi brug for at komme videre og lægge uenigheden bag os. Derfor er jeg glad for, at det nu er lykkes at lande en aftale med Spillerforeningen, og jeg vil gerne kvittere for den positive attitude, som jeg har mødt under mine samtaler med Mads Øland.Brøndby betaler nu 29,4 mio. kr. til Spillerforeningen, som sender pengene videre til de i alt 94 spillere, der har penge til gode.

Mest læste i dag

For et år siden faldt der dom i Fodboldens Voldgiftsret i en prøvesag med de tre spillere, Martin Ericsson, Peter Madsen og Thomas Rasmussen, som fik medhold i deres erstatningskrav. Brøndby betalte 4,2 mio. kr. til de tre spillere i foråret, men afviste i første omgang, at sagerne skulle danne præcedens.

Efter endnu en omgang i Fodboldens Voldgiftsret anerkender Brøndby nu, at kendelsen danner præcedens for de øvrige klagesager. Direktør Mads Øland udtaler sig anderledes positivt om Brøndbys og Aldo Petersens medvirken til at få afsluttet sagen.

- Vi er selvfølgelig tilfredse med, at vi i dag kan lukke denne sag i enighed med Brøndby IF, så medlemmerne nu kan modtage efterbetaling. Dialogen med klubbens formand, Aldo Petersen, har været god og professionel, og klubben har været meget samarbejdsvillig i de fælles bestræbelser på at beregne det samlede krav.

- Vi ser frem til samarbejdet med Brøndby IF på en lang række områder de kommende år. En kæmpe sten i skoen er nu væk, siger Spillerforeningens direktør i en pressemeddelelse.

Siden Aldo Petersen overtog magten i Brøndby, har man været indstillet på at få lukket sagen og betale de spillere, der havde penge til gode. Brøndby-bossen roser nu også Øland for en positiv attitude gennem forhandlingsforløbet.

- Det har været et slidsomt forløb for begge parter, siden sagen kom frem. Brøndby IF og Spillerforeningen har undervejs udfordret hinanden på argumenter, og retorikken har også været kontant. Sådan er det nogle gange, når man er uenig. Den nye bestyrelse i Brøndby IF har fra dag ét haft et stærkt ønske om at få afsluttet denne sag.

- Som klub og virksomhed har vi brug for at komme videre og lægge uenigheden bag os. Derfor er jeg glad for, at det nu er lykkes at lande en aftale med Spillerforeningen, og jeg vil gerne kvittere for den positive attitude, som jeg har mødt under mine samtaler med Mads Øland.

Brøndby betaler nu 29,4 mio. kr. til Spillerforeningen, som sender pengene videre til de i alt 94 spillere, der har penge til gode.