Spilleroprør mod Laudrup i Swansea

Michael Laudrup får opbakning fra Swansea Citys bestyrelsesformand Huw Jenkins, efter at en engelsk avis har rapporteret om, at spillerne i den walisiske klub er utilfredse med den danske manager.

Avisen Daily Mail beretter om, at en række af klubbens bærende spillere har holdt møde for at diskutere Laudrup, som de ikke mener benytter sig af de nyeste træningsmetoder.

- Alle har forskellige tilgange til tingene, og dette er helt normalt, siger Huw Jenkins til Daily Mail.

Avisen skriver, at flere spillere ønsker at fortsætte med at spille efter den taktik, der blev brugt under Laudrups forgænger Brendan Rodgers, frem for at rette ind efter danskerens ønsker.

Huw Jenkins antyder, at ikke alt har været rosenrødt i forholdet mellem Laudrup og spillerne.

- Som det altid er, når man skifter manager, specielt i en klub, der har haft succes, vil det tage tid for den nye manager at falde til.

- Michael kendte klubbens filosofi, da han kom her, og den kommer ikke til at ændre sig, uanset om han er manager eller ej. Alle managers skal acceptere at lede klubben på en bestemt måde, siger Huw Jenkins.

Swansea fik en flyvende start under Michael Laudrups ledelse, men efter to store sejre som indledning på sæsonen er det blot blevet til to point i de efterfølgende fem kampe.

 

Dagens Gossip