Sportsstjerner smider tøjet i stor fotoserie

25/05/2013 11:06

Michael Nielsen

Nyheder
'De nøgne helte' er overskriften på en stor fotoserie i det hollandske sportsmagasin 'Helden', der har fået stor opmærksomhed siden publiceringen tidligere på måneden. I fotoserien har flere kvindelige landsholdsspillere i sportsgrene som håndbold, cykling og skøjteløb nemlig indvilget i at smide alle kludene. Ifølge magasinet er fotoserien blevet skabt for at sætte fokus på den nøgne sportskrop - og hvor meget træning, det egentligt kræver at nå til tops inden for sportsverdenen. Skeler vi mod Danmark er det nok den holladske håndboldtrio Nycke Groot fra FC Midtjylland Håndbold samt Sanne van Olphen og Estvana Polman, begge fra SønderjyskE Damehåndbold, der er de mest prominente navne. De to sidstnævnte optrådte for ikke så længe siden i en anden vovet kalender, da SønderjyskE Damehåndbold før jul sendte en kalender på gaden. Læs også: SønderjyskE's håndboldkvinder springer ud som kalenderpiger

Mest læste i dag

'De nøgne helte' er overskriften på en stor fotoserie i det hollandske sportsmagasin 'Helden', der har fået stor opmærksomhed siden publiceringen tidligere på måneden.

I fotoserien har flere kvindelige landsholdsspillere i sportsgrene som håndbold, cykling og skøjteløb nemlig indvilget i at smide alle kludene.

Ifølge magasinet er fotoserien blevet skabt for at sætte fokus på den nøgne sportskrop - og hvor meget træning, det egentligt kræver at nå til tops inden for sportsverdenen.

Skeler vi mod Danmark er det nok den holladske håndboldtrio Nycke Groot fra FC Midtjylland Håndbold samt Sanne van Olphen og Estvana Polman, begge fra SønderjyskE Damehåndbold, der er de mest prominente navne.

De to sidstnævnte optrådte for ikke så længe siden i en anden vovet kalender, da SønderjyskE Damehåndbold før jul sendte en kalender på gaden.

Læs også: SønderjyskE's håndboldkvinder springer ud som kalenderpiger