Sprang overbord på færge: Liget fra Læsø er formentlig midaldrende mand fra Tyskland

Politiet lukker foreløbigt sagen om liget af en mand, der torsdag blev fundet i vandet øst for Læsø. Liget havde et blybælte om maven og var endt i en fiskers net.

Et ligsyn fredag kunne kun slå fast, at der formentlig var tale om en mand på mellem 50 og 60 år.

Og efter dagens obduktion kunne politiet heller ikke endeligt fastslå identiteten på den døde mand. Til gengæld kan det udelukke, at manden har været udsat for en kriminel handling,

- I obduktionen er der ikke fundet tegn på, at vedkommende har været udsat for en forbrydelse. Det tyder på selvmord, siger leder af lokalpolitiet i Frederikshavn, Lars Jensen, til Dagens.dk.

Selvom det ikke er lykkedes at sætte endeligt navn på den afdøde, så har politiet nu en kraftig formodning:

- Vi fået en henvendelse fra norsk politi, som savner en mand, der sprang overbord på færgen mellem Oslo og Kiel den 3. februar - formentlig på et tidspunkt, hvor færgen har været i dansk farvand. Det passer også godt med den tid, liget er vurderet til at have ligget i vandet, siger Lars Jensen og fortsætter:

- Der er tale om en tysk statsborger, som både passer i beskrivelse og aldersmæssigt.

Nordjyllands Politi har nu bedt tysk politi om hjælp til at identificere manden.

- De har fået besked på at bidrage med alt, der kan hjælpe med identifikationen. Håbet er, at de eventuelt ligger inde med fingeraftryk og dna-prøver, siger Lars Jensen.

Nordjyllands Politi håber at høre fra tysk politi i løbet af den næste uges tid.

 

Dagens Gossip