Sprinter fuldender Team CULT Energy

Danmarks mest vindende cykelhold Glud & Marstrand-LRØ, som 1. januar tager navneskifte til Team CULT Energy, har forlænget kontrakten med den 22-årige Patrick Clausen.

Sprinter fuldender holdet for 2013
- I min verden er Patrick den eneste sprinter, vi har i Danmark. Han har udviklet sig virkelig positivt i år, hvor han fik nogle hårde cykelløb. Nu skal vi have bygget lidt mere på, og såfremt vi kan give ham lidt mere holdbarhed til at køre en hel sæson, er jeg sikker på, vi kan komme rigtig langt med ham, siger holdets sportsdirektør og sportslig ansvarlige, Michael Skelde, og han fortsættter:

- Jeg tror på, han kan vinde flere cykelløb til næste år. Vi har et hold med mange slidere, så det er altafgørende, at vi har Danmarks bedste sprinter på holdet. Patrick vandt allerede UCI-løb i sin første sæson, og jeg er sikker på, han kommer til at vinde rigtig mange flere cykelløb til næste år, slutter Michael Skelde.

I etapeløbet Flèche du Sud blev det til en UCI-sejr for den unge rytter, der sprintede sig først over målstregen på 5. etape.

Fokus på at blive bedre
- Det har været et meget lærerigt år at køre for Glud & Marstrand-LRØ og drage fordel af Skeldes og teamets store viden og erfaring. Jeg har fået kørt mange løb i udlandet, inklusive en del UCI-løb, hvor det især var en stor oplevelse at få min første sejr. Jeg har haft gavn af al den rådgivning jeg har fået, af min personlige træner Fritz Mogensen, og også på landsholdet under Morten Bennekou har jeg lært en masse. Nu ser jeg frem til en ny sæson, siger Patrick Clausen.

 

Dagens Gossip