Sprit- og narkokontrol: 49-årig mand var på vej efter øl

En kontrol med fokus på kørsel ved fyraften samt lørdag og søndag morgen gav gevinst for Sydøstjyllands Politi.

Kontrollen startede fredag eftermiddag. Her blev en bilist standset i en bil med nummerplader, der tilhørte et andet køretøj. Føreren var frakendt føreretten ubetinget og var samtidig påvirket af både alkohol og euforiserende stoffer.

Samme aften ved 18-tiden blev en ældre kvinde stoppet på grund af manglende kørefærdigheder. I forbindelse med standsningen påkørte hun en betonpille på parkeringsdækket i indkøbscenrtet Bryggen i Vejle.

Kvinden blev anholdt for overtrædelse af færdselsloves § 54,2, der handler om kørsel, der ikke er foregået på betryggende måde.

Lørdag morgen fortsatte indsatsen og førte til at en 49-årig mand blev fundet spirituspåvirket, og i øvrigt på vej efter øl.

Senere samme morgen standsede patruljen fra Sydøstjyllands Politi en 47-årig mand på vej til bageren. Den pågældende var dog ikke i besiddelse af kørekort, fordi det tidligere var blevet taget fra ham på grund af spirituskørsel.

Søndag morgen blev en 26-årig bragt til standsning. Han var både påvirket af euforiserende stoffer og alkohol.

Samme morgen blev også en 23-årig mand sigtet for kørsel i narkotika påvirket tilstand. Pågældende blev nemlig testet positiv for hash.

Indsatsen gentages i den kommende tid.

 

Dagens Gossip