Spritbilist forsøgte at køre fra politiet med høj fart i Roskilde

12/11/2012 12:08

Holger Madsen

Nyheder
En patrulje forsøgte at standse bilisten i Skomagergade i Roskilde, hvor man gerne ville tale med ham. Men det var den 20-årige mand, der kommer fra Roskilde, ikke interesseret i, og han tog derfor flugten. I stedet for at standse, bakkede han bilen og kørte herefter i høj fart væk fra patruljen. Politipatruljen kørte efter bilen, og på parkeringspladsen ved retten i Roskilde lykkedes det for politipatruljen at afskære vejen for flugtbilen, der blev bragt til standsning og de to personer i bilen blev herefter anholdt. Føreren, der altså var en 20-årig mand Roskilde, blev sigtet for spirituskørsel og kørsel uden førerret, samt for adskillige andre overtrædelser af færdselsloven, som han begik i forbindelse med at han forsøgte at køre fra politiet.

Mest læste i dag

En patrulje forsøgte at standse bilisten i Skomagergade i Roskilde, hvor man gerne ville tale med ham.

Men det var den 20-årige mand, der kommer fra Roskilde, ikke interesseret i, og han tog derfor flugten.

I stedet for at standse, bakkede han bilen og kørte herefter i høj fart væk fra patruljen.

Politipatruljen kørte efter bilen, og på parkeringspladsen ved retten i Roskilde lykkedes det for politipatruljen at afskære vejen for flugtbilen, der blev bragt til standsning og de to personer i bilen blev herefter
anholdt.

Føreren, der altså var en 20-årig mand Roskilde, blev sigtet for spirituskørsel og kørsel uden førerret, samt for adskillige andre overtrædelser af færdselsloven, som han begik i forbindelse med at han forsøgte at køre fra politiet.