Sprød sangerinde: Sådan scorer du mig

29/03/2015 15:06

admin

Nyheder
Til trods for sit skiftende udseende, outfits og hårfarve har Katy Perry det helt anderledes, når det kommer til hendes kærlighedsliv. Her skal tingene bare holdes så enkelt som muligt, røber den 30-årige sangerinde om sine dating-præferencer i et interview med People. - Min ideelle date skal virkelig bare være simpel. Der skal bare være en god kemi med samtale og jokes, siger sangerinden, der tidligere har været i et turbulent ægteskab med komikeren Russell Brand, som hun efter to års ægteskab blev skilt fra i 2012. Efter skilsmissen, som eksmanden Brand overraskende annoncerede til hende over sms, har hun siden datet sangeren John Mayer. - Jeg elsker god mad, så der skal være en middag og så efterfølgende en film, som gerne må være en dokumentar, som jeg elsker, siger Perry, der selv foretrækker at medbringe desserten, som står på tung og syndig brownie. Selvom film og middag udgør et klassisk date-setup, vil Katy Perry dog gerne have, at daten foregår et utraditionelt sted. "I Kissed A Girl"-sangerinden er nemlig et rigtigt friluftsmenneske, der gerne vil tages ud et uberørt, naturskønt sted, hvor hun ikke bliver genkendt. - Jeg ville elske at tage ud på en vandretur, man skal komme til ved hjælp af en helikopter, lyder det fra sangerinden, der er født Katheryn Elizabeth Hudson. Den kommende bejler til Katy Perry kan dog finde massevis af eksotiske steder at afholde daten, for sangerinden er i øjeblikket på verdensturné med sin "The Prismatic World Tour," hvor hun spillede en anmelderrost koncert 7. marts i Jyske Bank Boxen i Herning. Newspaq

Mest læste i dag

Til trods for sit skiftende udseende, outfits og hårfarve har Katy Perry det helt anderledes, når det kommer til hendes kærlighedsliv.

Her skal tingene bare holdes så enkelt som muligt, røber den 30-årige sangerinde om sine dating-præferencer i et interview med People.

- Min ideelle date skal virkelig bare være simpel. Der skal bare være en god kemi med samtale og jokes, siger sangerinden, der tidligere har været i et turbulent ægteskab med komikeren Russell Brand, som hun efter to års ægteskab blev skilt fra i 2012.

Efter skilsmissen, som eksmanden Brand overraskende annoncerede til hende over sms, har hun siden datet sangeren John Mayer.

- Jeg elsker god mad, så der skal være en middag og så efterfølgende en film, som gerne må være en dokumentar, som jeg elsker, siger Perry, der selv foretrækker at medbringe desserten, som står på tung og syndig brownie.

Selvom film og middag udgør et klassisk date-setup, vil Katy Perry dog gerne have, at daten foregår et utraditionelt sted. "I Kissed A Girl"-sangerinden er nemlig et rigtigt friluftsmenneske, der gerne vil tages ud et uberørt, naturskønt sted, hvor hun ikke bliver genkendt.

- Jeg ville elske at tage ud på en vandretur, man skal komme til ved hjælp af en helikopter, lyder det fra sangerinden, der er født Katheryn Elizabeth Hudson.

Den kommende bejler til Katy Perry kan dog finde massevis af eksotiske steder at afholde daten, for sangerinden er i øjeblikket på verdensturné med sin "The Prismatic World Tour," hvor hun spillede en anmelderrost koncert 7. marts i Jyske Bank Boxen i Herning.

Newspaq