Spurs sejrer over drilsk Sunderland-mandskab

I midtugen vandt Sunderland 1-0 hjemme over mestrene fra Manchester City, og i lørdagens hjemmekamp gik Sunderland til pause foran 1-0 over et andet tophold - Tottenham.

Men efter 90 minutters spil var det alligevel favoritterne fra Tottenham, der sejrede med 2-1 takket være to hurtige mål i anden halvleg.

Et Carlos Cuéllar-selvmål og en fin soloindsats fra kantspilleren Aaron Lennon, der driblede og lagde op til sin egen 2-1-scoring, sørgede for gæsternes sejr. Tottenhams to mål blev scoret efter en håndfuld minutter i halvlegen.

Sunderland-anfører John O'Shea bragte forgæves hjemmeholdet foran 1-0 i første halvleg. Målet faldt efter en dødboldssituation, og i det hele taget var det på dødbolde, at værterne var farligst.

Tottenham-spillerne havde et hav af chancer til at lukke kampen helt, men sjuskede afslutninger og en god Simon Mignolet i Sunderlands mål gjorde, at det kun blev ved de to Tottenham-mål.

I slutfasen kunne det med lidt held have endt 2-2, men Sunderland-spillerne manglede lige det sidste.

Sejren sender Tottenham op på tredjepladsen i Premier League inden de øvrige kampe i weekenden.

/ritzau/

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip