Spurven på Kolding Teater

Kolding Teaterforening viser forestillingen "Spurven" på Kolding Teater.

"Spurven" er en dramatisk, kraftfuld, bevægende og samtidig humoristisk fortælling om den franske sangerinde, Edith Piafs, sidste år - en nyskrevet musikforestilling af Lars-Oluf Larsen.

I et smertehelvede efter endnu en bilulykke, som hun mirakuløst overlever, er hun begyndt at medicinere sig selv med morfin og alkohol. Hun er frygtløs og nægter at følge lægernes råd. Hun vil på scenen igen - for synge er hendes liv. Under en koncert glemmer hun sine tekster og kollapser tre gange på scenen og ender i koma på hospitalet.

Efter adskillige hospitalsophold og afvænningsklinikker vil hun på scenen igen. Hendes krop er medtaget og hendes tilstand meget svækket, og hendes nærmeste forbyder hende at optræde mere, men hun har lovet sin gode ven og ejer af Olymphia i Paris, at hjælpe ham med at få det kriseramte teater op at stå igen med en række koncerter.

Alle kæmper for at få hende fra det, men da hun bliver præsenteret for "Non, Je Regrette Rien", er hun ikke i tvivl. Hun arbejder som en afsindig, og hendes nærmeste forstår, at hun ved, hvad hun aldrig siger, at hendes dage er talte, at hun lever på lånt tid.

Edith Piaf døde i 1963 i en alder af 47 år. Den katolske kirke nægtede at begrave hende på grund af hendes skandaleombruste livsstil. Men en folkeskare på 40.000 samledes i Paris for at tage afsked med hele Frankrigs sangfugl.

Kirsten Siggaard spiller rollen som Edith Piaf. Endvidere medvirker Christiane Bjørg Nielsen, Rasmus Hammerich og Mathias Grove Madsen. Pia Rosenbaum har instrueret.

Forestillingen vises på mandag og starter klokken 19.30. Billetter kan købes på www.billetten.dk.

 

Dagens Gossip