Ståle Solbakken er tilfreds med sine slidte spillere

Der stod ikke det vilde på spil, da FC København søndag hentede en 2-1-sejr ude over Sønderjyske i Alka Superligaen.

Københavnerne har allerede vundet sølv, og Sønderjyske havde sikret sig endnu en sæson i den bedste række.

Men en sejr er en sejr, og FCK-træner Ståle Solbakken er tilfreds med sine spillere, der i første halvleg var bedst, før Sønderjyske blev lukket ind i opgøret mod slutningen.

- Første halvleg var rigtig god, og her havde vi et godt flow i spillet. Vi skabte både chancer, og vi omsatte dem til scoringer.

- I anden halvleg prøvede vi bare at køre den hjem på cruisekontrol, og det er forståeligt nok, for det er de samme spillere, der har spillet rigtig mange kampe på det seneste, siger Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

For FCK's målmand Stephan Andersen var der dog noget at kæmpe for. Endnu et clean sheet ville være holdets 18. i denne sæson, og det ville have tangeret rekorden i Superligaen.

Men med små 10 minutter igen lavede Mathias "Zanka" Jørgensen en gigantisk brøler, da han som bageste mand forærede bolden til Marvin Pourie, og den tidligere FCK-spiller fik frit løb mod FCK-målet og lagde bolden ind under Stephan Andersen til 1-2.

- Det er klart, at jeg lige nu er ret indebrændt over det. Indtil de scorede, lignede det ellers det mest sikre clean sheet i historien, sagde Stephan Andersen.

Han får en sidste mulighed for at tangere rekorden, når Hobro kommer på besøg 7. juni i Telia Parken i sidste spillerunde.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip