Ståle var interesseret i dansk landstrænerjob

Det afslører han i et interview med Tipsbladet.

Efter Solbakken blev fyret i Wolverhampton i januar, overvejede han forskellige muligheder for, hvor karrieren skulle fortsætte, og her var tjansen som dansk landstræner inde i tankerne. 

- Men ja, jeg var interesseret i det danske landstrænerjob, og jeg bad også Bjarne (Solbakkens rådgiver med efternavnet Goldbæk, red) lade en bemærkning falde om, at jeg ville være interesseret, hvis det kom dertil. Det ved jeg også, at han har gjort, men på det tidspunkt var processen ikke i gang, siger Solbakken.

Det var dog ikke det eneste job, som Ståle Solbakken overvejede efter sin fyring i England.

- Der var de tre landstrænerjob i Danmark, Norge og Sverige, der var den internationale indgang med FCK, og så kunne man også have taget en norsk klub af ren kærlighed som HamKam eller Lillestrøm, siger Solbakken til Tipsbladet om overvejelserne i foråret og sommeren.

FCK-træneren påpeger dog også, at det på nuværende tidspunkt ikke er aktuelt med posten som dansk landstræner, og at det løb er kørt.

Diskussionen om, hvem der skal efterfølge Morten Olsen som dansk landstræner, eller om Olsen får lov at blive, har hersket længe. Søndag sagde Jim Stjerne Hansen til BT, at Solbakken er en af dem, som DBU kigger på som en mulig afløser.

- Det er klart, at Ståle Solbakken har en baggrund i en dansk klub med en vis succes, så det er naturligt, at han er en af dem, vi tænker på.

- Ståle har haft berøring med dansk fodbold og har indsigt i dansk fodbold, hvilket er et element, som jeg synes er væsentligt. Men jeg har aldrig haft en snak eller direkte forhandlinger med Ståle, sagde Jim Stjerne Hansen til BT.

 

Dagens Gossip