Stadion driller fortsat Beckhams MLS-projekt

Det er et år siden, at David Beckham og den amerikanske fodboldliga Major League Soccer (MLS) offentliggjorde, at superstjernen ville åbne et nyt hold op i Miami, men indtil videre er planerne stadigvæk kun på tegnebrættet.

Det er nemlig ikke lykkes at finde et stadion til det kommende MLS-hold, selv om man leder med lys og lygte.

- The Miami Beckham United team kigger aktivt på fire eller fem stadionplaceringer, skriver talsmand fra projektet Tadd Schwartz i en e-mail til Reuters.

- Vi har fokus på at finde det helt rigtige sted til vores stadion, lyder det videre.

Der har været meget stille fra Beckhams lejr, siden to ansøgninger om at købe en grund ved byens havnefront for at bygge et stadion med plads til 25.000 tilskuere blev afvist sidste år.

Men der kan være en midlertidig løsning på vej i den sydlige del af byen.

Lokalpolitikerne i Dade County skal tirsdag amerikansk tid tage stilling til, om Beckhams hold må begynde forhandlinger med Florida International University om at bruge deres stadion, der normalt bruges til amerikanske fodbold, som et midlertidigt hjem for den nye MLS-klub.

Tilbage i december sagde chefen for Major League Soccer, Don Garber, at man ikke kunne vente i det uendelige for at få en afklaring på Beckhams projekt.

David Beckham indstillede sin spillerkarriere i 2013. Her nåede han blandt at spille for MLS-klubben Los Angeles Galaxy.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip