Star Tour bliver første miljøcertificerede rejsearrangør i Norden

Det betyder, at rejsearrangøren nu officielt lever op til miljøstandarden både på egne hoteller, kontorer på destinationerne og herhjemme og på flyene fraarrangørens eget flyselskab, TUIfly Nordic.

- Vi har i mange år arbejdet målrettet på at tage ansvar for miljøet, og det arbejde fortsætter vi med. Dette er et vigtigt skridt på den vej. Vores kunder skal vide, at når de rejser med os, er miljøpåvirkningen mindst mulig, og kravene øges for hvert år, hvis man skalleve op til ISO 14001 standarden. Vi er stolte af at være foregangsmænd i rejsebranchen, siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Siden 2009 har TUIfly Nordic være ISO certificeret, og fra 2011 blev Star Tours egne Blue Village hoteller i Middelhavsområdet det også. Nu følger altså resten af virksomheden, der også tæller Star Tours rundrejsearrangør TEMA.

Star Tour er en del af TUI Nordic, og søsterselskaberne i Sverige, Finland og Norge er ligeledes certificeret efter ISO 14001 standard.

- Spørger man vores kunder i dag om det betyder noget for dem, at vi tager aktivt del i at arbejde for miljøet, svarer de ja, selvom det endnu kun er få af dem, der vælger Star Tour alene pga. miljøarbejdet. Omkring halvdelen af vores kunder bor på et miljøcertificeret hotel, og 80 % flyver på ferie i et certificeret fly, fortæller Stig Elling.

Star Tours, og TUI Nordic´s, miljøhistorik:

2009: Star Tours eget flyselskab, TUIfly Nordic, bliver verdens første charterflyselskab, der certificeres efter ISO 14001.

2011: Alle Star Tours Blue Village familiehoteller omkring Middelhavet og på De Kanariske Øer bliver certificeret efter ISO 14001.

2011: Miljøcertificering af ISO 14001 på Star Tours Blue Star hoteller rundt om iverden begynder.

2014: Star Tour og TUI Nordic er certificeret efter ISO 14001.

 

Dagens Gossip