Star Tour: Nu kan du slippe for støjende børn i flyet

Det skal selvfølgelig understreges, at der ikke ligger noget børnehad i det, men blot at stadig flere charterturister ønsker at kunne sidde i flyet uden at blive generet af børn.

Derfor har Star Tour nu denne sommer besluttet at introducere pladser på flyet for rejsende uden børn under 12 år, den såkaldte zoneinddeling.

Zoneindelingen gennemføres på flyvninger med Star Tours eget flyselskab, TUIfly Nordic.

- Ideen om at skabe særlig plads til henholdsvis familier med børn og rejsende uden børn har eksisteret nogle år, men det seneste år er efterspørgslen eksploderet, og det gælder både på hoteller og i flyene, siger Stig Elling, der er salgsdirektør i Star Tour.

Efterspørgslen er vokset i takt med, at Star Tour har modtaget flere beretninger fra småbørnsforældre om, at de følte, en del medpassagerer oplevede deres børn som forstyrrende på flyrejsen.

- Vores erfaring er, at familier sætter pris på at sidde sammen med andre familier, og rejsende uden børn eller med større børn nyder at sidde sammen. Det er det ønske, vi gerne vil efterkomme med de nye zoneindelinger på flyet. Gennem flere år har vores forskellige klasser på flyene, og det, at man kan booke et bestemt flysæde, været meget populært, og det her er en udvidelse af den service, mener Stig Elling.

Fakta:

  • Det er rækkerne 12-19 på TUIfly Nordic Boeing 737, der denne sommer er reserveret til rejsende uden børn under 12 år, på afgange til stort set alle de mest populære feriemål.
  • Pladserne er reserveret som sædvanlig via internettet.
  • Prisen er den samme som før.
  • Der er ingen skillevægge foran eller bag disse rækker af sæder. Det er derfor ikke et lukket, særskilt afsnit i flyet.
  • Som med alle servicemuligheder, vil Star Tour evaluere kundernes reaktioner, for at vurdere det samlede indtryk af flyvningen, og zoneindelingen.
 

Dagens Gossip