Star Tour sælger 8.000 rejser til afbudspriser

10/04/2013 08:36

Elo Christoffersen

Nyheder
Star Tour åbner nu for historiens billigste priser på rejser til Thailand og Mexico med afgang i november, december og marts næste vinter. Priserne inkluderer non stop fly tur/retur med Star Tours egne Boeing 767 med tre klasser om bord og individuelt entertainment system, samt hotel i to uger, og starter ved godt 5.500 kroner. - Vi sætter 8000 eksotiske rejser til salg til rene afbudspriser, men altså først med afrejse næste vinter. Det virker vanvittigt, men vi er tvunget til at køre med en kraftig overkapacitet i lavsæsonen. Det kommer nu tusindvis af forbrugere til gode, fortæller Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour. Der er mange tusinde kroner at spare på tilsvarende rejser i forhold til denne vinter, og salget gælder frem til den 31. maj. - Kineserne, russerne og amerikanere betyder benhård konkurrence om hotelsenge i højsæsonen, og vi ønsker at forsvare vores position som Danmarks største udbyder af oversøiske feriemål, og samtidig kunne tilbyde de bedste hoteller, så for at sikre os pladser i højsæsonen, vælger vi den overkapacitet, det medfører i ydersæsonen, siger Stig Elling.

Mest læste i dag

Star Tour åbner nu for historiens billigste priser på rejser til Thailand og Mexico med afgang i november, december og marts næste vinter. Priserne inkluderer non stop fly tur/retur med Star Tours egne Boeing 767 med tre klasser om bord og individuelt entertainment system, samt hotel i to uger, og starter ved godt 5.500 kroner.

- Vi sætter 8000 eksotiske rejser til salg til rene afbudspriser, men altså først med afrejse næste vinter. Det virker vanvittigt, men vi er tvunget til at køre med en kraftig overkapacitet i lavsæsonen. Det kommer nu tusindvis af forbrugere til gode, fortæller Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Der er mange tusinde kroner at spare på tilsvarende rejser i forhold til denne vinter, og salget gælder frem til den 31. maj.

- Kineserne, russerne og amerikanere betyder benhård konkurrence om hotelsenge i højsæsonen, og vi ønsker at forsvare vores position som Danmarks største udbyder af oversøiske feriemål, og samtidig kunne tilbyde de bedste hoteller, så for at sikre os pladser i højsæsonen, vælger vi den overkapacitet, det medfører i ydersæsonen, siger Stig Elling.