Star Tour sender i dag første Dreamliner afsted

291 forventningsfulde charterrejsende kan i dag ikke alene se frem til en caribisk solferie, de kan samtidig se frem til en 10 timers non-stop flyvetur med Star Tours spritnye Boeing 787 Dreamliner, der for første gang flyver ud af København.

- Vi er stolte af, at være den første charterarrangør, der kan tilbyde kunderne en helt ny og komfortabel flyveoplevelse, som tilmed er bedre for miljøet. Dette er kun starten på Star Tours Dreamliner indsats, og vi får langt flere afgange med flytypen i vintrene, der kommer, fortæller Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Galleri: Fem vinterdestinationer til bryllupsrejsen

To andre flyselskaber har allerede sat Dreamlineren ind på ruter ud af Københavns Lufthavn, og nu er det altså de charterrejsende, der får muligheden for at opleve det moderne langdistancefly.

- Charterbranchen har i mange år formået at skabe direkte forbindelse til nogle spændende oversøiske destinationer, som der ikke er basis for en fast rute til, og dermed er chartertrafikken en vigtig brik for os. Og når branchen så samtidig forbedrer rejseoplevelsen med nye, moderne flytyper, er der al mulig god grund til at byde Star Tours Dreamliner velkommen her i Københavns Lufthavn, siger Carsten Nørland, Salgs- og Markedsdirektør, Københavns Lufthavn.

Se billederne: Gnuer vender tilbage til Kenya

Star Tour vil i denne vinter flyve direkte fra Københavns Lufthavn til Den Dominikanske Republik i Caribien hver anden torsdag frem til begyndelsen af marts. Næste vinter er det planen at sætte en 787 Dreamliner ind på endnu flere oversøiske afgange ud af København.

I alt regner Star Tour med at sende cirka 2.000 gæster afsted på solferie i Caribien i denne vinter.

 

Dagens Gossip