Stemmerne er talt op: Matador er det bedste DR-program nogensinde

18/03/2015 21:58

Ninna Andreasen

Nyheder
“Kvik, det er en tysker!” “Misse!” “Min afdøde kone serverede aldrig kødrand. Hun kendte mine følelser for kogt fars.” “Hans Christian, jeg går i seng!” Grisehandler Larsen, Fru Fernando Møhge, Elisabeth Friis, Mads Skjern og de mange andre karakterer i Matador har gennem årene cementeret sig som en del af den danske folkesjæl. Citater fra serien er gledet ind som en del af sproget. Nu er tv-serien også blevet kåret som DR’s bedste nogensinde. Det skriver DR. I anledning af statsradiofoniens 90 års fødselsdag her den spurgt seerne, hvilken tv-serie, der er den bedste i tidens løb. 135.000 har afgivet deres stemme, og her mente flest altså, at Lise Nørgård og Erik Ballings serie var en klar vinder. Hvad mener du? Er Matador den rette vinder? Nyd et af de klassiske klip nedenfor, hvor sagfører Skjold Hansen overrasker Musse, som er ved at fremvise sit Spirella-korset.

Mest læste i dag

“Kvik, det er en tysker!”

“Misse!”

“Min afdøde kone serverede aldrig kødrand. Hun kendte mine følelser for kogt fars.”

“Hans Christian, jeg går i seng!”

Grisehandler Larsen, Fru Fernando Møhge, Elisabeth Friis, Mads Skjern og de mange andre karakterer i Matador har gennem årene cementeret sig som en del af den danske folkesjæl.

Citater fra serien er gledet ind som en del af sproget. Nu er tv-serien også blevet kåret som DR’s bedste nogensinde. Det skriver DR.

I anledning af statsradiofoniens 90 års fødselsdag her den spurgt seerne, hvilken tv-serie, der er den bedste i tidens løb.

135.000 har afgivet deres stemme, og her mente flest altså, at Lise Nørgård og Erik Ballings serie var en klar vinder.

Hvad mener du? Er Matador den rette vinder?

Nyd et af de klassiske klip nedenfor, hvor sagfører Skjold Hansen overrasker Musse, som er ved at fremvise sit Spirella-korset.