Stephanies forlovede døde i mandags - om et par år vil hun føde hans barn

22-årige Stephanie Lucas og hendes tre år ældre forlovede, Cameron Robinett havde længe barslet med planer om at udvide familien med en lille ny. Særligt Cameron var helt vild i varmen efter at få et lille barn.

Men for under en uge siden skete der noget meget tragisk for familien, som endnu kun havde to medlemmer.

Det skriver Metro.

Cameron Robinett havde taget sin motorcykel for at køre ud og kigge på huse i Californien, da han kørte galt og kom alvorligt til skade. Mandag døde han af sine kvæstelser.

Knust af sort tog den unge Stephanie Lucas en hurtig beslutning om at lade sin forlovedes og sit eget ønske gå i opfyldelse. Hun ville bevare muligheden for at blive gravid med hans barn, selvom han ikke længere var i live til at opleve det.

Og så fik Stephanie Lucas travlt, for hun havde meget begrænset tid til at sikre sig sin afdøde forlovedes sæd - og hun havde ikke de penge, det kostede.

Så hun gik på nettet og bad om hjælp. Og på bare én dag havde hun allerede samlet 11.000 dollars - cirka 66.000 kroner - ind. I dag har hendes indsamlingsside rundet 93.000 kroner.

- Da jeg fandt ud af, at Cameron var død, var jeg helt knust. Men det gik med det samme op for mig, at jeg ville have hans barn, og jeg vidste, at jeg ikke havde så lang tid, siger den hjerteknuste Stephanie Lucas.

Hun har nu brugt pengene på at få lægerne til at sikre Cameron Robinetts sæd, som kan opbevares på køl i op til et år. Stephanie Lucas har endnu ikke besluttet sig for, præcist hvornår hun vil insemineres.

 

Dagens Gossip