Sterlings solotur sikrer Liverpool 1-1 mod Chelsea

20/01/2015

Chelsea øjner sæsonens første finale efter tirsdagens 1-1-resultat ude mod Liverpool i den første af to semifinalekampe mellem klubberne i Liga Cuppen.

London-klubben, som topper Premier League-tabellen, har dermed et godt udgangspunkt inden returkampen på hjemmebanen i den engelske hovedstad 27. januar.

Eden Hazard bragte Chelsea foran 1-0 på Anfield i første halvleg, da den belgiske stjerne i første halvleg fremtvang et straffespark, som han selv scorede på.

Midtbanespilleren blev nedlagt efter små 20 minutter af tyske Emre Can, og i en intern belgisk duel fik Hazard sikkert overlistet Liverpool-keeper Simon Mignolet.

Efter en times spil havde Raheem Sterling åbenbart fået nok, og den hurtige Liverpool-dribler udlignede til 1-1 efter en flot soloaktion, hvor han satte flere modspillere af.

Midtvejs i anden halvleg havde Liverpool-anfører Steven Gerrard et forsøg på stolpen, og Gerrards afløser Adam Lallana måtte senere se sit farlige forsøg reddet flot af Chelsea-keeper Thibaut Courtois.

I den anden semifinale møder Christian Eriksens Tottenham undertippede Sheffield United fra Englands tredjebedste række. Tottenham-Sheffield United mødes første gang onsdag aften i London.