Stil tre spørgsmål til Thomas Blachman og vind et interview

Halvanden million seere følger med fredag efter fredag, når Thomas Blachman folder sig ud på tv-skærmen som X Factor-dommer, og lige så mange seere har en holdning til den ofte kontroversielle dommer. Når udsendelserne er ovre, sidder mange tilbage med spørgsmål, de godt kunne tænke sig at stille Blachman – for lige at kunne forstå ham en smule bedre.

Det er lige præcis det, som en heldig X Factor-fan nu får mulighed for. Have Kommunikations kulturportal Have Backstage har nemlig netop skudt en konkurrence i gang, hvor vinderen får lov til at møde Blachman og interviewe ham.

For at deltage i konkurrencen skal man indsende de tre spørgsmål, man godt kunne tænke sig at stille Blachman - og den person, der ifølge Have Backstage-redaktionen finder på de tre bedste, sjoveste eller mest begavede spørgsmål, får lov til at møde Blachman og personligt stille dem til ham.

Blachman: Kom ikke til mig med jeres problemer

Redaktionen har spurgt Blachman, hvilke spørgsmål han håber på at blive stillet – men det ligger ham mest på sinde, hvilke spørgsmål han gerne vil undgå:

- Jeg er jo meget følsom, så hvis folk kommer til mig med deres problemer, så bliver de til mine problemer og er der noget, man ikke gider slæbe rundt på, så er det jo andre folks problemer, siger Blachman.

Mødet med Blachman og det tilhørende interview vil blive filmet af Have Backstage, og indslaget vil både blive vist på Have Backstage og på den officielle Facebook-side for X Factor.

Konkurrencen løber frem til og med den 27. februar. Vinderen skal kunne møde op i København mandag den 4. marts i tidsrummet fra klokken 12-17, hvor interviewet vil finde sted.

 

Dagens Gossip