Stilladsarbejder dulmer arbejdsskade med hash

Det satte en endelig stopper for arbejdet på københavnske byggepladser, men smerterne fortsatte ufortrødent. Først da han røg hash, forsvandt smerterne.

Det skriver Information, der har interviewet den tidligere stilladsarbejder.

- På hospitalet fik jeg besøg af to kolleger fra mit gamle stilladssjak. De havde fire bajere og en joint med til mig. Bajerne lod jeg være, men vi gik udenfor og røg jointen. For første gang i flere måneder følte jeg, at det løsnede i ryggen. Jeg havde en fornemmelse af at være klar i hovedet, hvad jeg ikke var, når jeg spiste mine daglige seks-syv morfinpiller, siger han.

Enkelte dage er smerterne så insisterende, at Jan må supplere op med morfinpillerne. Det vil han dog helst være fri for.

- Jeg har smerter hver dag. Men hvis jeg ryger nogle hvæs på en joint, når der er smurt madpakker til børnene, og de er sendt i skole, så løsner det op. Så sidder jeg ned og forbereder mig på dagen, siger han.

Jan ryger mellem ét og halvandet gram hash om dagen. Og uden de daglige hvæs, ville han ligge med store smerter på sofaen.

- Der ville gå tre dage, så ville jeg skulle ligge i sengen i ugevis, hvor jeg skulle æde seks-syv ibuprofiner hver dag. Det har jeg prøvet så tit. Det er derfor, at jeg forsøger mig frem med noget mere alternativt, eller hvad man nu skal kalde det. Jeg kan mærke, at hashen har en bedre effekt for mig end pillerne.

Jan er et pseudonym. Information kender mandens rigtige navn.

Læs mere her

 

Dagens Gossip