Stine Bramsen fejrede bryllupsdag med tyk mave

Weekenden stod i kærlighedens tegn, da blandt andre Thomas Skov og Casper Christensen holdt bryllup med deres respektive brude.

Det samme gjorde Alphabeat-forsangeren Stine Bramsen for et år siden. Og på hendes ægteskabs 1-års fødselsdag er hun stadig ovenud lykkelig over at være gift med sin mand Kasper Adsbøl.

- I dag er den første årsdag med min vidunderlige mand, som stadig dagligt får mig til at føle mig som den heldigste pige i verden. Kærligheden findes derude, piger. Det lover jeg! skriver musikeren om et billede på hendes Instagram-profil, der forestiller hende og manden på deres bryllupsdag.

Og Bramsen har da også god grund til at føle sig heldig. I hvert fald forkælede Kasper Adsbøl hende i forbindelse med parrets årsdag, da han gav hende en buket bestående af hvide og lyserøde roser.

- Jeg kom hjem til en meget speciel buket blomster fra min store kærlighed, fordi det i morgen er et år siden vores bryllupsdag, skrev sangerinden lørdag på Instagram.

Foruden flere årsdage har parret en anden begivenhed, de på lidt kortere sigt kan se frem til. Bramsen er nemlig gravid. Og selv om hun ikke vil fortælle, hvornår hun skal føde, afslører hendes store mave, at det er snart.

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip