Stjal brugt undertøj i tusindvis - opdaget da loftet kollapsede

En kinesisk mand i 30'erne kunne ikke få nok af brugt kvindeundertøj, og over en periode på et års tid lykkedes det ham at stjæle omkring 2000 stykker fra intetanende kvinder i mandens kvarter, skriver South China Morning Post.

Men det kæmpe tyveri ramlede i bogstaveligste forstand ned om ørene på den langfingrede kineser, da en loftsplade gav efter for vægten af undertøjet, så det lå til åbent skue for ejendommens beboere.

Ifølge kinesiske medier havde trusse-tyven fået fingre i en hovednøgle, der gav ham adgang til 750 lejligheder i kvarteret, hvor han sneg sig ind og stjal undertøjet.

Efterfølgende tog politiet de mange stykker undertøj og lagde dem i rækker, så de kunne fastslå præcis, hvor mange der var blevet stjålet. Det vise sig at være flere tusinde, og som billederne afslører, var tyven ikke kræsen omkring farver og mærker.

Bare det var undertøj.

Trusse-tyven tilstod tyveriet overfor politiet, og ifølge avisen Shanghaiist, har han lidt af en psykisk sygdom siden han var barn.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip