Stjerne indrømmer ulovligt penge-spil

01/10/2012 14:48

Newspaq

Nyheder
Matchfixingskandalen i fransk håndbold tager til. Mandag fortæller superstjernen Nikola Karabatic' advokat, Eric Dupont-Moretti, at Montpellier-spilleren samt dennes bror, Luka, i sidste sæson spillede penge på en af klubbens kampe, som endte med et overraskende nederlag. - De vil indrømme at have spillet. De satte væddemål på den kamp. Men at der er tale om matchfixing, skal stadig bevises. Det er op til anklageren at bevise. - Jeg kan kun sige, at disse mænd på det kraftigste afviser at have deltaget i matchfixing. Der er ingen kriminel sag her, siger advokaten til den franske radiostation RTL. Søndag blev brødrene samt 10 andre personer afhørt af politiet i sagen. Montpellier er anklaget for at have tabt ligakampen mod nedrykningstruede Cesson-Rennes i maj sidste år, efter at Montpellier var sikret mesterskabet. Spilselskabet Francaise Des Jeux tabte mange penge på kampen, hvor undersøgelser ifølge tv-stationen France 3 Languedoc-Rouissillon har vist, at mange af væddemålene blev indgået af koner, kærester og andre familiemedlemmer af Montpellier-spillere. Ifølge nyhedsbureauet AFP's oplysninger er i alt otte nuværende Montpellier-spillere blevet afhørt. Også to tidligere Montpellier-spillere, som i dag spiller for Mikkel Hansens Paris Handball, er blevet afhørt samt en spillerkæreste og en person, som er en del af Montpelliers stab.

Mest læste i dag

Matchfixingskandalen i fransk håndbold tager til.

Mandag fortæller superstjernen Nikola Karabatic' advokat, Eric Dupont-Moretti, at Montpellier-spilleren samt dennes bror, Luka, i sidste sæson spillede penge på en af klubbens kampe, som endte med et overraskende nederlag.

- De vil indrømme at have spillet. De satte væddemål på den kamp. Men at der er tale om matchfixing, skal stadig bevises. Det er op til anklageren at bevise.

- Jeg kan kun sige, at disse mænd på det kraftigste afviser at have deltaget i matchfixing. Der er ingen kriminel sag her, siger advokaten til den franske radiostation RTL.

Søndag blev brødrene samt 10 andre personer afhørt af politiet i sagen. Montpellier er anklaget for at have tabt ligakampen mod nedrykningstruede Cesson-Rennes i maj sidste år, efter at Montpellier var sikret mesterskabet.

Spilselskabet Francaise Des Jeux tabte mange penge på kampen, hvor undersøgelser ifølge tv-stationen France 3 Languedoc-Rouissillon har vist, at mange af væddemålene blev indgået af koner, kærester og andre familiemedlemmer af Montpellier-spillere.

Ifølge nyhedsbureauet AFP's oplysninger er i alt otte nuværende Montpellier-spillere blevet afhørt.

Også to tidligere Montpellier-spillere, som i dag spiller for Mikkel Hansens Paris Handball, er blevet afhørt samt en spillerkæreste og en person, som er en del af Montpelliers stab.