Stjerne kæmper for overlevelse i United

Der har ikke været meget spilletid til Shinji Kagawa i Manchester Uniteds første kampe i denne sæson, og japaneren erkender nu, at hans situation i klubben er kritisk.

Kagawa mener, at manager David Moyes sendte ham et vink med en vognstang, da han hev ham ud i pausen i Manchester Uniteds 1-2-nederlag til West Bromwich lørdag.

- Jeg må tage dette som et signal fra manageren. Jeg er nødt til at forbedre mig, ellers kan jeg ikke overleve i denne klub, siger Shinji Kagawa ifølge Daily Mail.

Han kom til Manchester sidste sommer efter to succesfulde sæsoner i Borussia Dortmund, men efter fornuftige præstationer i den første tid i United, er det gået ned ad bakke.

Den nye manager David Moyes har foretrukket andre spillere i de offensive positioner, og da Kagawa lørdag fik lov at spille fra start, endte det altså som en kort fornøjelse.

- Klart, jeg var ikke involveret så meget. Jeg rørte ikke bolden nok, men jeg forsøgte at være tålmodig. Jeg mente, at jeg ville have været i stand til at skabe chancer i anden halvleg, så på den måde er jeg skuffet, siger Shinji Kagawa.

Den japanske landsholdsspiller er noteret for 21 Premier League-kampe og seks scoringer for Manchester United.

/ritzau/

 

Dagens Gossip