Stjernehold vil bare begrænse tidstabet

Team Sky stiller op til holdtidskørslen uden andre ambitioner end at minimere tidstabet.

Normalt ville Chris Froomes Team Sky være selvskrevne favoritter til at vinde holdtidskørslen. Det britiske hold har adskillige store motorer, som nok skulle kunne trække farten op på den kun 25 km lange enkeltstart. Men styrt og skader på de indledende etaper på Korsika har ændret fokus, så det nu kun gælder om at komme igennem dagens etape uden, at holdkaptajnen Chris Froome sætter alt for meget tid til i forhold til konkurrenterne i klassementet.

- Vi vil have en god solid holdtidskørsel. Alle holdene, som satser på klassementet vil have det som deres primære mål at forsøge at begrænse tidstabet, siger holdets team manager Dave Brailsford til cyclingnews.com.Performance manager Rod Ellingworth fastslår over for cyclingnews.com, at holdet er hårdt ramt af de skader, som Geraint Thomas og Ian Stannard har pådraget sig.

- Vi må tage de skader, som Gee og Ian har fået med i betragtning. De vil være lidt begrænsede, men det må vi leve med, siger Ellingsworth.

- Alle må bare køre så hårdt, som de kan. Ruten er meget lige til. Den er overhovedet ikke teknisk. Det er bare fuld power - bid tænderne sammen og hæng på.

- Jeg tror, at alle topholdene vil være meget tætte - inden for et minut. Det her vil ikke være det afgørende øjeblik. De kommer først i bjergene. Men vi vil da forsøge at vinde etapen. Vi har allerede vundet to i år, og det vil være rart at vinde en til, siger Ellingsworth optimistisk.

Holdkaptajn Chris Froome vil heller ikke udelukke, at han kan køre sig i gult i dag.

- Vores mål er simpelthen at køre så hurtigt, som vi kan. Vi har et par fyre, som er lidt skadede, og det kommer til at forsinke os lidt, men vi håber stadig at kunne køre på en konkurrencedygtig tid. Jeg vil ikke sige nej til at komme i gult, det ville jeg aldrig gøre.

 

Dagens Gossip