Stjerner støtter lesbisk teen-skuespiller

Lige så barsk og nådesløs, som Hollywood kan være i konkurrencen om de bedste roller, lige så støttende og venlig kan glitterbyen være, når en af deres egne overraskende kommer ud af skabet som homoseksuel.

Den canadiske skuespillerinde Ellen Page, der blev kendt for sin rolle som ung mor i filmen "Juno", sprang ud som lesbisk på valentinsdag den 14. februar. Og det får nu en række stjerner til at springe ud med deres fulde opbakning.

Det skriver Female First.

- Meget smukt, Ellen Page! Jeg er meget glad på dine vegne! Du er fri, tweeter latinosangeren Ricky Martin, der selv måtte igennem homomøllen tilbage i 2010, hvor han lagde kortene på bordet.

Også den tidligere kollega fra filmen "Juno" skuespillerinden Anna Kendrick står klar med et støttende tweet.

- Gal gal gal gal gal gal skør kærlighed og hyldest til @EllenPage i dag. Tillykke til dig, dit lys, talent og skønhed, skriver hun.

Selv indrømmede Page til et velgørenhedsarrangement i Las Vegas fredag, at hun i mange år led psykisk under hemmelighedskræmmeriet.

- Jeg er her i dag, fordi jeg er homoseksuel. Og fordi jeg måske kan gøre en forskel - at hjælpe andre med at have det nemmere og mere håbefuldt, sagde den 26-årige skuespillerinde.

Newspaq

 

Dagens Gossip