Stjernerne bader i blitzlys i Cannes

De næste mange dage kommer til at stå i de levende billeders tegn, når den årlige filmfestival i Cannes løber af stablen. Onsdag aften blev den prestigefyldte event skudt i gang med den traditionelle åbningsceremoni, hvor modeller, skuespillere, stjerner og filmfolk skridtede de 60 meter rød løber op til festivalpalæet af.

De mange fans, der var mødt op for at få et glimt af kendisserne, blev ikke skuffede. Skuespillerinden Julianne Moore gav sig tid til at skrive autografer til sine beundrere, der nærmest stod på nakken af hinanden bag hegnet for at komme tæt på hende.

Mere genert virkede skuespillerinden Natalie Portman, der debuterer som instruktør på årets festival. Det blev til et hurtigt vink til fanskaren, før hun i en kjole, der var lige så rød som løberen, blev badet i fotografernes blitzlys på vej op af trappen til palæet.

Mens hendes kjole var i et enkelt snit, måtte skuespillerinden Naomi Watts have en assistent med sig til at sørge for, at slæbet på hendes overdådige grå kreation fra designeren Elie Saab hele tiden lå perfekt bag hende.

Til tonerne af blandt andet Beatles, Pharrells "Happy" og The Rolling Stones, kunne kendisserne posere foran kameraernes linser.

Hundredvis af fotografer sørgede for skyde stjernerne fra alle tænkelige vinkler i den sydfranske by, hvor solens sidste stråler skinnede om kap med de mange mageløse juveler, der ligesom de ekstravagante kjoler er et must på den røde løber.

Åbningsfilmen er i år den franske "La Tête Haute", der handler om en dreng, der har gevaldige problemer med sit temperament og ender i ungdomsfængsel. En dommer prøver igennem flere år at få ham på rette kurs, men det er ikke nogen nem opgave.

Festivalen løber frem til den 24. maj, hvor Guldpalmen og en lang række andre priser bliver uddelt.

/ritzau/FOKUS

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip