Stjernerne ser fremad: Det skal ske i 2015

Et nyt år betyder for de fleste masser af drømme og planer om, hvad fremtiden skal bringe.

Det kan en række af landets stjerner bestemt nikke genkendende til.

Spørger man for eksempel den danske sangerinde Sys Bjerre, må 2015 meget gerne være året, hvor hun flytter sammen med sine venner.

- Jeg har en drøm om at starte et kollektiv med mine venner. Vi er en stor vennegruppe, der gerne vil bo sammen og være en masse voksne og på sigt en masse børn. Det håber jeg, at vi kan få sat gang i i det nye år, fortæller Sys Bjerre.

Også en anden dansk sangerinde håber på at kunne skifte adresse i 2015.

- I det nye år håber jeg på at kunne eje mit eget hjem. Jeg kigger på steder i New York lige nu og har virkelig fået musehånd af at sidde og klikke på salgsannoncer. Jeg er faktisk lidt besat, siger Oh Land grinende.

Det er dog ikke kun en ende på boligjagten "White Nights"-sangerinden ser frem til. Også de mange festivalkoncerter hun skal spille til sommer, får en varm tanke med på vejen her i vinterkulden.

- Jeg glæder mig til min sommerturné, for det betyder festivaler. Det er altid så sjovt at spille der, for folk er brune og smukke og fulde og glade, siger Oh Land.

Den ene halvdel af det danske band De Eneste To, Peter Sommer, sender sine håb for det nye år videre mod andre i stedet for sig selv.

- Giv mig lidt fred i verden og AGF tilbage i Superligaen, siger den rutinerede musiker.

Bandmakkeren Simon Kvamm drømmer til gengæld om at få lov at optræde for horder af mennesker i 2015.

- Jeg håber, at vi kommer til at spille for en masse mennesker, for vi er som en flok staldheste, der står og skraber i boksen, siger han.

Også sangeren Christophers drømme går i den professionelle retning.

- Jeg tør godt love, at jeg kommer med et nyt album, og vi skal rigtig meget ud og flyve og forhåbentlig også ud over de danske grænser. Jeg håber, folk vil tage lige så godt i mod mit nye album som de gjorde med "Told You So", siger han.

Newspaq

 

Dagens Gossip