Stjernespiller roser FC Nordsjælland

03/10/2012 10:24

Newspaq

Nyheder
Chelseas tomålsskytte Juan Mata har masser af positivt at sige om FC Nordsjælland, selv om de danske mestre tabte tirsdagens opgør i Champions League med 0-4. Den spanske angriber kan nemlig godt lide den måde, FCN griber kampene an på. - Jeg kan godt lide deres spillestil. De prøver at spille bolden op helt nede fra målmanden med korte afleveringer og masse af bevægelser, siger Mata. Spørgsmål: Følte du, at FCN havde redskaberne til at true Chelsea? - Ja, de havde en god chance for at score. Vi var kun foran 1-0, da de havde et godt forsøg, og jeg havde ikke en fornemmelse af, at vi ville ende med at vinde 4-0, siger Juan Mata. Angriberen henviser til FC Nordsjællands venstrekant Joshua John, der midtvejs i anden halvleg kunne havde udlignet til 1-1. Men Chelsea-keeper Petr Cech fik reddet forsøget ud på stolpen. Spørgsmål: Har FC Nordsjælland niveauet til at være med i Champions League? - Ja, det synes jeg. Hvis et hold har kvalificeret sig, så fortjener de at være med, lyder det diplomatisk fra Chelsea-angriberen.

Mest læste i dag

Chelseas tomålsskytte Juan Mata har masser af positivt at sige om FC Nordsjælland, selv om de danske mestre tabte tirsdagens opgør i Champions League med 0-4.

Den spanske angriber kan nemlig godt lide den måde, FCN griber kampene an på.

- Jeg kan godt lide deres spillestil. De prøver at spille bolden op helt nede fra målmanden med korte afleveringer og masse af bevægelser, siger Mata.

Spørgsmål: Følte du, at FCN havde redskaberne til at true Chelsea?

- Ja, de havde en god chance for at score. Vi var kun foran 1-0, da de havde et godt forsøg, og jeg havde ikke en fornemmelse af, at vi ville ende med at vinde 4-0, siger Juan Mata.

Angriberen henviser til FC Nordsjællands venstrekant Joshua John, der midtvejs i anden halvleg kunne havde udlignet til 1-1. Men Chelsea-keeper Petr Cech fik reddet forsøget ud på stolpen.

Spørgsmål: Har FC Nordsjælland niveauet til at være med i Champions League?

- Ja, det synes jeg. Hvis et hold har kvalificeret sig, så fortjener de at være med, lyder det diplomatisk fra Chelsea-angriberen.