Stofa: Velkommen i frit valgs-klubben til Boxer

For Boxer er virksomhedens nye frit valgs-tilbud et nybrud og ”historisk”, kunne man tidligere på ugen læse i pressen. Men for de danske tv-seere er der dog ikke meget nyt under solen. For faktisk er Boxer de sidste på tv-markedet til at melde sig ind i frit valgs-klubben.

- Vi hilser dem velkomne på frit valgs-området. Men de må have glemt at følge med oppe på kontoret i Sverige, når de nu markedsfører deres bud på frit valg som en slags Danmarkspremiere. I Stofa har vores kunder haft frit valg siden 2007, og hvor vi i dag tilbyder alle kanaler som frit valg oveni tv-pakkerne, er deres udvalg begrænset, siger Michael Broch Hansen, kommerciel direktør hos Stofa.

- Hvorfor det er mere ’ægte frihed’ at tvinge tv-seerne til at købe en skrabet tv-pakke og mindst én tvungen kanal for at komme i gang, som de reklamerer med, er mig en gåde, siger han.

I Stofa har man lyttet til kunderne og sammen med antenneforeningerne valgt en løsning, der matcher den reelle efterspørgsel hos tv-seerne. Derfor kan man frit tilkøbe samtlige Stofas 78 tv-kanaler enkeltvis oveni tv-pakkerne.

Tv-pakker, der ikke kun indeholder DR, men fra starten rummer populære kanaler som TV2, TV3 og Kanal 5, der alene tegner sig for over 50 pct. af tv-seningen.

For Stofa går TV-frihed og fleksibilitet hånd i hånd

Frit valg handler ikke kun om friheden til at vælge alle de populære tv-kanaler. Det handler lige så meget om fleksibilitet, og om hvor og hvornår tv-seerne kan bruge deres tv-kanaler. Derfor er Stofa gået længst med at tilbyde nye arkiv- og on demand-tjenester, hvor man kan se tv, der har været vist inden for de sidste 48 timer.

Samtidig er det muligt at se f.eks. Viasat og SBS’s attraktive kanaler på både computer, tablet og smartphone.

- Hos Stofa har vi fortsat stort fokus på at være med til at bane vejen for større og større tv-frihed for seerne. Det er ikke tilfældigt, at vi de seneste år har lagt mange kræfter i at kunne give Stofa-kunderne adgang til alt det bedste tv- og filmindhold, når de vil, og på hvilken skærm de vil – også på farten, slutter Michael Broch Hansen.

 

Dagens Gossip