Stoke varme på Andreas Cornelius efter anbefaling

10/04/2013 14:42

BNB

Nyheder
Der er mange klubber om buddet. Mange klubber fra Europas bedste ligaer, der bejler til Andreas Cornelius’ gunst. En af disse er fra Premier League og hedder Stoke City, som allerede har været nævnt på rygtebørsen i forbindelse med Andreas Cornelius. Nu bekræfter klubbens dansker, Thomas Sørensen, at Stoke er interesseret, og at han er blevet spurgt til råds og har anbefalet den unge FCK-angriber. - Der er helt sikkert interesse for Cornelius fra Stoke. Jeg ved, at de har været af sted for bl.a. at se ham i landskampen i Tjekkiet. Så de er interesserede, men mere ved jeg egentlig ikke, siger Sørensen til sporten.dk og bekræfter, at han har anbefalet Cornelius. - Jeg er løbende blevet spurgt om danske spillere, og de har også spurgt mig om Cornelius. Jeg har jo kunnet fortælle dem, at han er et stort talent, der har gjort det godt i dansk fodbold, og at han var værd at kigge på. Og det har de så også gjort, men i sidste ende er det så op til klubben at finde ud af, om Cornelius vil passe ind, eller om han overhovedet er interesseret, siger Thomas Sørensen. Den tidligere landsholdsmålmand peger på, at Andreas Cornelius har den rette fysik til at kunne begå sig i Premier League, men også at spilletid vil være vigtig for en så ung spiller. - Spilletid er vigtigt, når man er så ung, så det skal han sikkert vægte højt. Men han er også en type, som rent spillemæssigt vil passe godt til England, for han har fysikken, og han har den rigtige indstilling, kan jeg fornemme. Så er det så op til ham at finde den rette mulighed. Om det så ender med at blive Stoke, må vi se, siger Sørensen. Andreas Cornelius vil givet stå foran mange valgmuligheder til sommer, og om det bliver Stoke, kan afhænge af, om klubben bliver i den bedste række eller rykker ned. Efter en række dårlige resultater er Stoke kun tre point fra nedrykningsstregen. - Det begynder at stramme til i bunden af ligaen, og det er dét, både jeg og klubben fokuserer på lige nu. Vi skal komme over målstregen med livet i behold i Premier League, siger Sørensen og fortsætter: - Selvfølgelig betyder det meget, om vi bliver oppe eller rykker ned, og man kan mærke på fansene, at det ikke er noget, de håber sker, siger Thomas Sørensen. - Moralen på holdet er god, men det er da klart, at vi er i en situation, hvor vi skal være bevidste om, at det er alvor. Man kan også mærke hos spillere og trænere, at de næste seks kampe er vigtige. Det var et skidt resultat i weekenden (1-3 mod Aston Villa, red.), men der er masser af muligheder for at rette op på det i de sidste seks kampe.

Mest læste i dag

Der er mange klubber om buddet. Mange klubber fra Europas bedste ligaer, der bejler til Andreas Cornelius’ gunst. En af disse er fra Premier League og hedder Stoke City, som allerede har været nævnt på rygtebørsen i forbindelse med Andreas Cornelius.

Nu bekræfter klubbens dansker, Thomas Sørensen, at Stoke er interesseret, og at han er blevet spurgt til råds og har anbefalet den unge FCK-angriber.

- Der er helt sikkert interesse for Cornelius fra Stoke. Jeg ved, at de har været af sted for bl.a. at se ham i landskampen i Tjekkiet. Så de er interesserede, men mere ved jeg egentlig ikke, siger Sørensen til sporten.dk og bekræfter, at han har anbefalet Cornelius.

- Jeg er løbende blevet spurgt om danske spillere, og de har også spurgt mig om Cornelius. Jeg har jo kunnet fortælle dem, at han er et stort talent, der har gjort det godt i dansk fodbold, og at han var værd at kigge på. Og det har de så også gjort, men i sidste ende er det så op til klubben at finde ud af, om Cornelius vil passe ind, eller om han overhovedet er interesseret, siger Thomas Sørensen.

Den tidligere landsholdsmålmand peger på, at Andreas Cornelius har den rette fysik til at kunne begå sig i Premier League, men også at spilletid vil være vigtig for en så ung spiller.

- Spilletid er vigtigt, når man er så ung, så det skal han sikkert vægte højt. Men han er også en type, som rent spillemæssigt vil passe godt til England, for han har fysikken, og han har den rigtige indstilling, kan jeg fornemme. Så er det så op til ham at finde den rette mulighed. Om det så ender med at blive Stoke, må vi se, siger Sørensen.

Andreas Cornelius vil givet stå foran mange valgmuligheder til sommer, og om det bliver Stoke, kan afhænge af, om klubben bliver i den bedste række eller rykker ned. Efter en række dårlige resultater er Stoke kun tre point fra nedrykningsstregen.

- Det begynder at stramme til i bunden af ligaen, og det er dét, både jeg og klubben fokuserer på lige nu. Vi skal komme over målstregen med livet i behold i Premier League, siger Sørensen og fortsætter:

- Selvfølgelig betyder det meget, om vi bliver oppe eller rykker ned, og man kan mærke på fansene, at det ikke er noget, de håber sker, siger Thomas Sørensen.

- Moralen på holdet er god, men det er da klart, at vi er i en situation, hvor vi skal være bevidste om, at det er alvor. Man kan også mærke hos spillere og trænere, at de næste seks kampe er vigtige. Det var et skidt resultat i weekenden (1-3 mod Aston Villa, red.), men der er masser af muligheder for at rette op på det i de sidste seks kampe.