Stolt Hawking hylder Oscar-darling

Søndag aften modtog Eddie Redmayne en Oscar-statuette for årets bedste mandlige hovedrolle for sit portræt af den skleroseramte fysiker Stephen Hawking i filmen "Teorien om alting."

Redmaynes hårde arbejde med at indkapsle Hawkings kørestols-bundne og lammede krop blev af verdens fineste filmfolk anerkendt med verdens fornemmeste filmpris. Men også Redmaynes formodede største kritiker, fysikeren selv, er ovenud begejstret for Redmaynes præstation:

- Tillykke til Eddie Redmayne for at vinde en Oscar for at spille mig i "Teorien om alting." Godt klaret Eddie, jeg er meget stolt af dig, lød de flotte ord fra Hawking på hans officielle Facebook-side.

Redmayne benyttede også sin takketale under Oscar-uddelingen til at takke Hawking og hans familie, og den 33-årige skuespiller fortalte efter showet, at han har planer om at se Hawking og familien for at fejre prisen. Det skriver ABC News.

I filmen skildrer Redmayne Hawking fra ung og rørlig til lammet kørestolsbruger og førende fysiker, og med hjælp fra en koreograf tog det skuespilleren fire måneder at indkapsle hver eneste bevægelse, muskel og mimik hos den nu 73-årige fysiker.

- Jeg sad foran et spejl, og der var øjeblikke, hvor jeg tænkte, om jeg mest af alt bare lavede en parodi, erkendte skuespilleren i et interview med "Nightline" i januar.

Den bekymring blev gjort til skamme søndag aften med Oscaren, og Hawking selv har tidligere har fortalt, at se Redmayne i rollen var som at se sig selv.

"Teorien om alting" kan netop nu ses i de danske biografer.

Se Hawkings hyldest her: https://www.facebook.com/stephenhawking?fref=nf

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip