Stoltenberg: Barbarisk angreb på Charlie Hebdo

Onsdagens angreb på det franske satiremagasin Charlie Hebdo møder en kraftig fordømmelse fra Natos generalsekretær, Jens Stolenberg.

- Jeg fordømmer på det kraftigste dagens terrorangreb på magasinet Charlie Hebdos kontorer i Paris, skriver han i en pressemeddelelse.

Angrebet, der har kostet mindst 12 mennesker livet, beskrives af Jens Stoltenberg som en "barbarisk handling og et hårrejsende angreb på den frie presse".

- Mine tanker går til ofrene og deres familier. Vi står i fuld solidaritet med vores franske allierede, siger Jens Stoltenberg.

Det var Jens Stoltenberg, der var norsk statsminister, da Anders Behring Breivik angreb en politisk ungdomslejr på øen Utøya den 22. juli 2011, hvor 77 mennesker mistede livet.

- Alle Nato-allierede står sammen i deres kamp imod terrorisme. Terrorisme i alle dens former og alle dens udtryk kan aldrig tolereres eller retfærdiggøres, siger Nato-generalsekretæren.

Gerningsmændene dræbte 12 mennesker inklusiv to politibetjente og sårede yderligere mindst 10 i deres angreb Charlie Hebdo, inden de undslap i en bil.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip