Stor beredskabsøvelse omkring Køge

28/05/2013 11:24

Elo Christoffersen

Nyheder
Midt- og Vestsjællands Politi, Beredskabsstyrelsen, Totalforsvaret og Køge Kommune har i dag en stor øvelse, der skal træne myndighedernes samarbejde i krisesituationer. - Myndighederne skal sørge for at være bedst muligt rustede til at løse den slags opgaver – også her i vores politikreds, så derfor er det nødvendigt, at vi engang i mellem også træner sammen, så vi kan se om samarbejdet fungerer som det skal, siger politiinspektør Ole Kristensen fra Midt- og Vestsjællands Politi, der er leder at politiindsatsen på dagens øvelse. Øvelsen foregår i området omkring Køge og i forbindelse med øvelsen, vil der være en del trafik med indsatskøretøjer og personel fra de forskellige myndigheder i området. Men der er altså ingen grund til utryghed, der er kun tale om en øvelse.

Mest læste i dag

Midt- og Vestsjællands Politi, Beredskabsstyrelsen, Totalforsvaret og Køge Kommune har i dag en stor øvelse, der skal træne myndighedernes samarbejde i krisesituationer.

- Myndighederne skal sørge for at være bedst muligt rustede til at løse den slags opgaver – også her i vores politikreds, så derfor er det nødvendigt, at vi engang i mellem også træner sammen, så vi kan se om samarbejdet fungerer som det skal, siger politiinspektør Ole Kristensen fra Midt- og Vestsjællands Politi, der er leder at politiindsatsen på dagens øvelse.

Øvelsen foregår i området omkring Køge og i forbindelse med øvelsen, vil der være en del trafik med indsatskøretøjer og personel fra de forskellige myndigheder i området. Men der er altså ingen grund til utryghed, der er kun tale om en øvelse.