Stor billedserie: Så er skøjtebanen i Sønderborg indviet

Hvem husker ikke den klassiske tegnefilm, hvor Stampe får lokket Bambi med ud på isen, hvorefter Bambis fire ben forsvinder i hver sin retning.

Lørdag eftermiddag blev minderne om den gamle tegnefilm vækket påny, da Sønderborgs frisk-frosne skøjtebane blev frigivet til endnu en sæson med skøjteløb.

Der var de små og der var de store, der var de glade amatører og der var eliten. Allesammen var på skøjtebanen ved havnen denne første dag i julemåneden. I starten var det de øvede skøjteløbere fra Vojens der indtog den frisk frosne skøjtebane ved havnen med et flot og elegant halvtimes show..

Efterfølgende blev banen frigivet til alle, og det var her ligheden med Disneys klassiske tegnefilm dukkede op. Mangen glad amatør begav sig ud på den just frigivne is, nogle mere elegant end andre, men alle med stor iver og glade smil.

Skøjtebanen vil være åben for offentligheden hverdage fra klokken 14 – 20, lørdage fra 10 - 20 og søndage fra 10 - 18. Det er gratis at benytte skøjtebanen, og den vil være oplyst af projektører i åbningstiden.

Har du ikke dine egne skøjter, er der mulighed for at leje et par i kiosken, hvor der også er mulighed for at købe varme drikke samt lidt mundgodt.

Klik på billeder for at se dem i stor størrelse.

Tekst og billeder: Bo Bach Jensen.

 

Dagens Gossip