Stor Giro-føring overrasker Contador

Det overrasker cykelrytteren Alberto Contador, at han både generobrede førertrøjen og samtidig fik slået et stort hul ned til italieneren Fabio Aru (Astana) på lørdagens enkeltstart.

Contador satte tredjehurtigste tid på den 59,4 kilometer lange enkeltstart, men han var samtidig næsten tre minutter hurtigere Fabio Aru, der nu er to minutter og 28 sekunder efter Contador i den samlede stilling.

- Resultatet er en stor overraskelse for mig. Jeg gav alt, hvad jeg havde, og jeg pressede mig selv på en sikker måde gennem hele løbet.

- Nu har jeg en god margin ned til Aru, specielt set i forhold til mit styrt i går, men jeg skal holde hovedet koldt. Giroen er stadigvæk lang, og vi må tage det dag for dag, siger Contador ifølge Reuters.

Spanieren tabte efter et styrt på fredagens 13. etape 36 sekunder til konkurrenten Aru, som samtidig overtog førertrøjen fra Contador. Selv om Contador slog sit ben ved styrtet, var førertrøjen kun til låns i en enkelt etape.

Hviderusseren Vasil Kiryienka (Sky) vandt lørdagens enkeltstart, og det kom lidt bag på ham.

- Det er en meget speciel sejr for mig. Selvfølgelig er jeg god på enkeltstarter, men jeg har ikke vundet sådan en i lang tid, så det er meget dejligt, siger hviderusseren til Eurosport ifølge AFP.

Giro d'Italia slutter søndag i næste uge.

/ritzau/Reuters/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip