Stor operation sætter Maze ud af spil

Michael Maze har valgt at gennemgå en hofteoperation, som nu holder den danske bordtennisspiller ude i de næste fem måneder.

Flere behandlinger gav ikke det ønskede resultat, og derfor valgte Michael Maze i samråd med diverse specialister at få foretaget en operation i hoften.

- Det er frustrerende, at jeg skal have en operation, men jeg har kunnet mærke på min krop, at den ikke har været optimal, så der er ingen anden udvej, forklarer Michael Maze i en pressemeddelelse.

Operationen blev udført i tirsdags på Københavns Privathospital af overlæge og speciallæge i ortopædkirurgi, artroskopisk kirurgi og idrætskirurgi, Søren Winge.

Det hele gik godt, og lægerne forventer, at der går cirka fem måneder, før Michael Maze kan spille igen, hvilket den 31-årige dansker ser meget frem til.

- Det er selvfølgelig et større indgreb, men jeg forventer at komme styrket tilbage. Jeg har tidligere vist, at jeg kan komme stærkt tilbage efter en skade, og det er det, jeg skal fokusere på lige nu, siger Michael Maze.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip