Storbritannien advarer om terrortrussel i Danmark

I kølvandet på lørdagens angreb mod Krudttønden og synagogen i Krystalgade i København har Storbritanniens udenrigsministerium torsdag ændret sin rejsevejledning til Danmark.

I vejledningen advares briter, som skal en tur til Danmark, om at være på vagt.

- Der er en generel trussel om terrorisme. Angreb kan være vilkårlige, herunder på steder der frekventeres af udlændinge, lyder det i den opdaterede rejsevejledning.

- Efter de to skudepisoder på Østerbro og i Krystalgade i København den 14. og 15. februar 2015, bør du være særligt årvågen og følge de sikkerhedsråd, de danske myndigheder udsteder, fortsætter det i vejledningen.

Storbritannien advarer dog ikke direkte mod rejser til Danmark.

Weekendens angreb i København, som kostede i alt to mennesker livet og sårede fem andre, har ikke umiddelbart fået eksempelvis USA til at ændre rejsevejledningen for Danmark.

I New Zealand har angrebet fået udenrigsministeriet til at gennemgå rejsevejledningen for Danmark, men der er ikke fundet anledning til at ændre på risikovurderingen eller anbefalingerne generelt over for newzealandske rejsende, skriver ministeriet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip