A/S Storebælt klar til juletrafikken over Storebæltsbroen

Knap 160.000 biler ventes at passere Storebælts betalingsanlæg i juledagene mellem den 23. og 27. december. Der er udsigt til travlhed, men A/S Storebælt er godt forberedt på juletrafikken og forventer derfor ikke ventetid for juletrafikanterne.

- Vi er klar med bemanding i alle baner i de mest travle perioder, og da flere og flere af vores kunder har en BroBizz, forventer vi, at trafikken flyder uden stop i anlægget. Særligt efter vi har gjort det muligt at benytte BroBizz i alle baner, så man kan vælge den bane, hvor der er mindst ventetid, siger chef for betalingsanlægget, Jens Kjær Nielsen.

Trafikken vil være tæt i begge retninger den 23. december mellem klokken 11 og 17, mens flest bilister kører mod Fyn/Jylland den 24. december i tidsrummet 11-15.

Efter jul bliver den største hjemrejsedag den 26. december, hvor op mod 5.000 biler kører gennem anlægget i retning mod Sjælland i de travleste timer mellem klokken 11 og 13.

Den gennemsnitlige trafik over Storebæltsforbindelsen i 2012 er på omkring 30.000 køretøjer i døgnet.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip